Апартхотел в Слънчев бряг на изгодни цени

Ако търсите къде да отседнете по време на лятната си почивка в един от най-хубавите български летни курорти, то продължете да четете, тъй като днес ще ви предствим един страхотен апархотел в Слънчев бряг на изгодни цени.

Апартхотел Елит 2 се намира в сърцето на Слънчев бряг – само на няколко крачки от прекрасната златна ивица на най-популярният плаж в курорта – Какао Бийч. Отсядайки в почти централната част, вие ще имате бърз и лесен достъп до всички заведения и нощни клубове, които със сигурност не са за изпускане. Освен това в близост има автобусна спирка, което ще ви улесни допълнително, ако искате да посетите интересните туристически дестинации, които са в съседство – Несебър, Свети Влас, Бургас, Созопол, Поморие. Също така до хотела минава и атракционното влакче, с което имате възможност да направите панорамна обиколка на целия курорт и да видите всички интересни места.

Апартхотел в Слънчев бряг на изгодни цени

Всеки знае колко е голям проблемът с паркирането на лични автомобили на територията на курорта. Именно заради това хотелът предлага охраняем и неохраняем паркинг, за да не мислите излишно за автомобила си.

Именно този Апартхотел в Слънчев бряг предлага апартаменти под наем на изключително изгодни за българските туристи цени. Това е най-голямото предимство на комплекса. Уют, спокойствие и много забавление ви очаква, когато прекарвате свободното си време в самия хотел, тъй като той предлага много атракции като басейни, воден бар, панорамен мост, зелени кътчета за отдих и други.

Апартхотел Елит 2 в Слънчев бряг предлага всички възможни удобства, които търсите по време на лятната си почивка. Безупречна чистота на целия комплекс и всички апартаменти.

Разгледайте техните предложения на Elit2bg.com и побързайте да направите своята резервация, тъй като наличните апартаменти не са безброй и бързо се изчерпват още преди започването на летния сезон. Може да им позвъните на телефонен номер +359 886 881 910, на който може да зададете всичките си въпроси и да получите бързи и адекватен отговор.

Побързайте! Лятото вече чука на вашата врата!

You may also like...