Самолетни билети. Пътуването със самолет – стресово и скъпо изживяване

На почти всеки втори съвременен българин му се налага да пътува в чужбина поне веднъж годишно и да е ползвател на самолетни билети. Без значение дали е по бизнес, на екскурзия, на пазар или гостуване при роднини, пътуването със самолет в чужбина може да се окаже доста стресово, а и скъпо изживяване, ако не сте добре запознати с някои тънкости.

Въпреки, че немалка част от българите се страхуват от летене това все още си остава най-често избирания, удобния, бързия, а често и по-евтин начин за пътуване, който статистически е дори по-безопасен и от пътуването с кола.

По време на икономическа криза и с оглед на твърде високите цени на горивата в момента, пътуването със самолет се оказва много по-добра алтернатива, която спестява не само време, но и пари.

За щастие на българския пазар от няколко години навлязоха, така наречените нискотарифни авиокомпании, предлагащи цени на самолетните билети осезаемо по-ниски от стандартните. Най-важната особеност и главно правило на такива компании е, че за да получите така желаният евтин самолетен билет трябва да направите резервация предварително, като неписано правило е че колкото по-рано направите своята резервация, толкова по-голям е шансът да получите най-ниската възможна цена на билета. Няколко са тънкостите, които нискотарифните авиопревозвачи използват, за да сведат цените на услугите си – излитането и кацането на ненатоварени летища, а също така и ранните часове на полетите са само част от нещата, които играят съществена роля върху крайната цена на билетите.

евтинисамолетнибилети.org е сайт, на който можете да откриете информация за актуалните цени, които нискотарифните авиопревозвачи предлагат до най-различни дестинации в Европа и България. В сайтът ще откриете самолетните билети на цени от по 20-30 евро. Тук също така ще откриете и няколко съвета към всички, които досега не са пътували със самолет и нямат опит, за да спестят допълнителни средства от пътуването си. Всички пътници се съветват да проверяват предварително колко килограма трябва да е ръчният им багаж, за да не им се налага да доплащат на летището. Регистрирането на обикновеният ви багаж онлайн, също може да ви спести значителни средства, тъй като ако го направите на летището е много вероятно да ви се наложи да заплатите суми 2-3 пъти по-високи.

Евтиният самолетен билет може да стане още по-евтин, ако предварително сте планирали пътуването си и закупите двупосочен билет.

На evtinisamoletnibileti.org ще откриете и информация за най-посещаваните от българи дестинации – Лондон, Париж, Рим, Амстердам, Виена и много други. Ще намерите богата информация относно историята на града, който желаете да посетите, а също така и най-известните архитектурни забележителности и други подходящи атракциони. Сайтът предлага не само евтини самолетни билети, съвети и информация, а също така на услугите на всичките си клиенти има и консултанти, при които може да направите резервация по телефона и да получите допълните информация за полета си.

Не е необходимо да пестите и да натоварвате допълнително семейния бюджет, за да намерите средствата за така дългоочакваното мечтано пътуване. Със уникалните цени на evtinisamoletnibileti.org, единствено трябва да направите своята резервация и да стягате багажа за едно прекрасно и незабравимо изживяване.

You may also like...